Maharashtra Sınıf 12. Sonuçlar 2025: MSBSHSE -HSC sonuçları. Nasıl kontrol edileceğini nasıl kontrol edilir

Kizilcik

Member
Maharashtra Eyalet Orta ve Yüksek Ortaokul Oluşumu Kurulu Maharashtra Sınıfı 12'yi açıkladı. 5 Mayıs 2025'te 2025 Sonuçları. Maharashtra HSC Sonuçları 2025 Canlı Güncellemeler

Maharashtra Sınıf 12. Sonuçlar 2025: MSBSHSE HSC sonuçları. Nasıl kontrol edilir (PTI -Fileoto).

Sınıf 12 yönetim kurulu testinin sonuçları, resmi web sitelerindeki adaylar tarafından da kontrol edilebilir.

GSEB HSC Sonuç 2025: Gujarat Yönetim Kurulu Sınıfı 12. Sonuçlar Bugün GSEB.org adresinde yayınlandı

Bu yıl, toplam% 91,88'lik düzenli öğrenci sınavı tamamladı. Sınav için kayıtlı (düzenli olarak) toplam 14,27.085 öğrenci, 14,17.969'u yayınlandı ve 13.02.873 tarihinden geçti.

Maharashtra Sınıf 12. Sonuçlar 2025: Nasıl Kontrol Edilir

Sınav için yayınlanan adaylar aşağıdaki sonuçları bu basit adımlarla kontrol edebilirler.

1. Mahahsscboard.in adresindeki resmi MSBSHSE web sitesini ziyaret edin.

2. Maharashtra Sınıf 12. Sonuçlar 2025 BAŞLANGIÇ BAĞLANTISI BAŞLANGIÇ.

3. Adayların kaydı girmesi gereken yeni bir sayfa açılmıştır.

4. Gönder'i tıklayın ve sonucunuz görüntülenir.

5. Sonucu kontrol edin ve sayfayı indirin.

6. Daha fazla ihtiyaç için aynı basılı bir kopyasını saklayın.

MBOSE HSSLC Sonuç 2025: Meghalaya Yönetim Kurulu Sınıfı 12. Bugün MBOSE.in yayınlandı.

Yüksek ikincil sertifikanın incelenmesinde incelenen öğrenciler, zorunlu konulardan birinden (kategori konuları hariç) aldıkları markaların onur anketine ve yanıt yapraklarının yeniden değerlendirilmesine başvurabilirler. Çevrimiçi başvuru 6 Mayıs – 20 Mayıs 2025 için yapılabilir. Banka kartı/ kredi kartı/ UPI/ net bankacılık yoluyla bir ücret ödenmelidir.