HPBOSE Sınıf 12 Sonuçları 2024: Bir kurul yetkilisi, Himaşal Pradeş 12. sonuçlarının muhtemelen önümüzdeki iki gün içinde açıklanacağını söyledi

Kizilcik

Member
Himaşal Pradeş Orta Öğretim Kurulu'nun (HPBOSE) 12. Sınıf sonuçlarını önümüzdeki iki gün içinde, yani 30 Nisan'a kadar açıklaması bekleniyor. Bir kurul yetkilisi Hindustan Times'a bunu söyledi. Sınava katılan öğrenciler çıktıktan sonra sonuçlarını HPBOSE hpbose.org'un resmi web sitesinden rulo numaraları gibi ayrıntıları kullanarak kontrol edebilirler.


HPBOSE 2024 Sonuçları: Bir kurul yetkilisi Hindustan Times'a verdiği demeçte, Himaşal Pradeş Sınıf 12 kurul sonuçlarının önümüzdeki iki gün içinde beklendiğini söyledi. (HT dosyası)
HT, kriketin her zaman, her yerde yakalanması için tek adres olan Crick-it'i tanıtıyor. Şimdi keşfedin!

Sonuçlar açıklandıktan sonra öğrencilerin not çizelgelerinin çıktılarını kendi okullarından alma seçeneğine sahip olacağını burada belirtmekte fayda var.

12. Sınıf HPBOSE sınavları 1 Mart – 28 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Sınavlara 1 milyonun üzerinde öğrenci katıldı.

Geçen yıl Himaşal Pradeş Sınıf 12 Kurul sonuçlarının genel geçme oranı %79,74 idi. Sonuçlar, öğrencilerin 1. ve 2. yarıyıllarda HPBOSE sınavlarında elde ettiği notlara dayanıyordu.