2023 Kerala SSLC Sonuç tarihi 19 Mayıs’a ertelendi

Kizilcik

Member
2023 Kerala Ortaokul Bitirme Sertifikası (SSLC veya 10. Sınıf) Kurul Sınavının sonucu yarın 19 Mayıs’ta açıklanacak. Daha önce Kerala Eğitim Bakanı V Sivankutty, 2023 Kerala SSLC sonucunun 20 Mayıs’ta açıklanacağını söylemişti, ancak tarih henüz bilinmiyor, şimdi bir gün ileri alındı. Kerala’da SSLC sonuçlarının açıklanması için resmi saat 15:00’dir.


Kerala SSLC sonucu 2023, tarih ve saat uzatıldı

Kerala Pareeksha Bhavan bu sonuçları results.kite.kerala.gov.in, keralaresults.nic.in ve diğer resmi web sitelerinde açıklayacak.

Kerala SSLC sınavı 9-29 Mart 2023 tarihlerinde yapılmıştır. Bu yıl 4,5 binden fazla öğrenci yıllık 10. Sınıf final sınavına girmeye hak kazandı.

Kerala Pareeksha Bhavan’ın geçiş oranını, sınav katılımını vb. açıklayacak olan SSLC sonuçlarını duyurmak için bir basın toplantısı düzenlemesi bekleniyor. Tekrar kontrol sonuçları ve SAY sınavlarına ilişkin detaylar da yarın açıklanacak.

SSLC sınavına girmeye hak kazanamayan öğrenciler, 10. Sınıfı geçmek için başka bir şans olarak Save A Year veya SAY sınavına girebilirler.

Öğrenciler, mezuniyet numaralarını ve doğum tarihlerini kullanarak notlarını çevrimiçi olarak kontrol edebilirler.