UP Board Testleri 2025: Hi-Tech Hatırlatıcı Koruması'nın bir parçası olarak 3 crore yanıt yaprakını değerlendirmek için 1,5 lakh test cihazı, yayınlan

Kizilcik

Member
16 Mart 2025 15:05

Her bir denetçi tarafından değerlendirilen yanıt sayfaları, kalite değerlendirmesinin korunmasını sağlamak için rastgele prensibe göre yönetim kurulu merkezinden uzmanlar tarafından kontrol edilir.

Lisenin 3 crore yanıt yapraklarının değerlendirilmesi ve yukarı tahtadan orta yanıt yaprakları, ses kaydedicinin yüksek teknolojili nöbeti altında kaydedilecektir. Yönetim Kurulu, 19 ve 2 Nisan tarihlerinde hatasiz bir değerlendirme sağlamak için izlenecek yönergeler yayınlamıştır.

Yukarı Testler 2025: Yanıt yaprakları, CCTV kameraların tüm eyaletteki 261 derecelendirme merkezinde değerlendirdiği ses kaydedicinin yüksek teknolojili vigilinde derecelendirilmiştir (temsili görüntü) (temsili).

Lisede ve yönetim kurulunun ara sınavlarında ortaya çıkan 51.37.233 adayın yanıt yapraklarını değerlendirme görevine yaklaşık 1,5 lakh gözden geçiren görevlendirildi. Yönetim Kurulu Bakanı Bhagwati Singh, yanıt yapraklarını değerlendirirken hiçbir ihmal edilmeyeceğini açıkça belirtti.

Ayrıca Oku: CBSE Hintçe Sınavı 2025: Kurul, Holi nedeniyle 15 Mart'ta görünmeyen öğrenciler için özel bir sınav yürütmek için

Kurul tarafından belirlenen yönergelere göre, her denetçi lisede lisede günde en fazla 50 müdahale yaprak veya 700 müdahale yaprağı alır. Orta yanıt yapraklarını değerlendirirken, her denetçi tüm değerleme süresi boyunca günde en fazla 45 yanıt yaprak veya toplam 600 almıştır.

Ayrıca Oku: ICSE Sınıf 10 Sınav 2025: Basitçe coğrafya kağıdı öğrenciler için rahat bir nefes

Muayene edenler, öğle yemeğinden önce ve öğle yemeğinden sonra kontrol edebilecekleri belirtilen yanıt yapraklarının yarısını alırlar.

Her bir denetçi tarafından değerlendirilen yanıt sayfaları, kalite değerlendirmesinin korunmasını sağlamak için rastgele prensibe göre yönetim kurulu merkezinden uzmanlar tarafından kontrol edilir. Tüm değerlendirme merkezinden sorumlu olan, yetkisiz kişilere değerlendirme merkezine nüfuz etmesi talimatı verilmiştir.

Ayrıca Oku: CBSE Sınıf 12. İngilizce Sınav Analizi 2025: Dengeli bir soru karışımı, öğrenciler ve öğretmenler

Okulların Bölge Müfettişi (DIOS), başka bir öğretmen atanması için görevlerinde bulunmayan bilgileri değerlendirmek için verilecektir.

Rec simgesi
Önerilen konular