Uttar Pradesh Madhyamik Shiksha Parishad, değerlendirilmek üzere UP Yönetim Kurulu Sonuçları 2023’ü 6 Temmuz 2023’te yayınlayacak. UPMSP Sınıf 10 ve 12 sınavlarına başvuran adaylar, sonuçları UPMSP resmi web sitesi upmsp.edu.in’den görüntüleyebilirler.
UP Board Result 2023: UPMSP Class 10 ve 12 Sınav Sonuçları Nasıl Kontrol Edilir
Resmi duyuru, Eğitim Bakanı Madhyamik Siksha Parisad (UP BOARD) Dibyakant Shukla tarafından resmi Twitter hesabından paylaşıldı. Tweet’te, “Üst düzey ve ara sınav cevap kağıtlarının inceleme sonucu 6 Temmuz 2023 tarihinde açıklanacaktır.”
Dibyakant Shukla’nın açıklamasına göre, 24.557 aday için 10. Sınıf ve 12. Sınıf sınav sonuçları açıklanacak, adayların çoğu Prayagraj’dan (8579), ardından Varanasi (5418), Meerut (5294), Gorakhpur (2779) ve Bareilly (2487) geliyor. ).
Sonuçları incelemek için adaylar aşağıdaki adımları takip edebilirler.
Resmi duyuru, Eğitim Bakanı Madhyamik Siksha Parisad (UP BOARD) Dibyakant Shukla tarafından resmi Twitter hesabından paylaşıldı. Tweet’te, “Üst düzey ve ara sınav cevap kağıtlarının inceleme sonucu 6 Temmuz 2023 tarihinde açıklanacaktır.”
Dibyakant Shukla’nın açıklamasına göre, 24.557 aday için 10. Sınıf ve 12. Sınıf sınav sonuçları açıklanacak, adayların çoğu Prayagraj’dan (8579), ardından Varanasi (5418), Meerut (5294), Gorakhpur (2779) ve Bareilly (2487) geliyor. ).
Sonuçları incelemek için adaylar aşağıdaki adımları takip edebilirler.
- upmsp.edu.in adresindeki UPMSP resmi web sitesini ziyaret edin.
- Ana sayfada, UPMSP Sınıf 10, 12 İnceleme Sonuçları bağlantısını tıklayın.
- Gerekli bilgileri girin ve Gönder’i tıklayın.
- Sonucunuz ekranda görüntülenecektir.
- Sonucu kontrol edin ve sayfayı indirin.
- İleride kullanmak için bunun bir kopyasını saklayın.