Tripura Board Sonucu 2024: TBSE Sınıf 10. ve 12. sonuçları bugün açıklanacak

Kizilcik

Member
Tripura Orta Öğretim Kurulu (TBSE), 10. Sınıf (Madhyamik) ve 12. Sınıf (Yüksek Ortaöğretim veya HS) final sınavlarının sonuçlarını bugün, 24 Mayıs'ta açıklayacak. Her iki sınava da katılan öğrenciler notlarını tbse.tripura.gov.in ve ayrıca tbresults.tripura.gov.in adresinden kontrol edebilirler. TBSE Tripura Board 10., 12. Sonuçlar 2024 Canlı Güncellemeler

Tripura Board Sonucu 2024: TBSE Sınıfı 10. ve 12. Sonuçlar Bugün Açıklandı (Sonu Mehta/HT Dosyası)

Fazıl Medresesi ve Alim Medresesi sınavlarının sonuçları da bugün açıklanacak.

Yalnızca HT Uygulamasından en son Hindistan Genel Seçim haberlerine özel erişim elde edin. Şimdi İndirin! Şimdi İndirin!

TBSE Sekreteri Dr. Dul Dey.

Tripura Board Sınıf 12. (HS) ve Sınıf 10. (Madhyamie) sınavları Mart ayında yapıldı. TBSE Sınıf 12 sınavları 1-30 Mart tarihleri arasında, Sınıf 10 sınavı ise 2-23 Mart tarihleri arasında yapıldı.

Bu yılki final sınavlarına yaklaşık 33.000 10. Sınıf öğrencisi ve 23.700 12. Sınıf öğrencisi katıldı.

10. Sınıf final sınavları 69 merkez ve 144 mekanda, 12. Sınıf final sınavları ise 60 merkez ve 98 mekanda yapıldı.

TBSE Tripura Board Class 10. ve 12. Sonuçlar Nasıl Kontrol Edilir 2024

• tbseresults.tripura.gov.in veya tbse.tripura.gov.in adresine gidin.
  • İhtiyacınıza göre Madhyamik (Sınıf 10) veya HS (Sınıf 12) sınav sonuçlarını indirmek için sayfayı açın.
  • Kimlik bilgilerinizi girin.
  • Ayrıntıları gönderin ve notlarınızı kontrol edin.
  • Daha sonra kullanmak üzere sonuçlar sayfasını yazdırın.
Geçen yıl Tripura Board'un 10. Sınıf final sınavlarına 43.730 aday, 12. Sınıf final sınavlarına ise 38.125 öğrenci katıldı.

Ünlü öğretim görevlileri tarafından geliştirilen ve çalışan profesyoneller için rol model görevi gören VIT'in MBA programıyla kariyerinizi geliştirin. Şimdi keşfedin!

Özel seçim ürünümüzle Hindistan'daki genel seçimlerin tüm hikayesini keşfedin! HT uygulamasıyla tüm içeriğe tamamen ücretsiz erişin. Şimdi İndirin!
Hindustan Times'tan final sınavları, rekabetçi sınavlar ve sınav sonuçlarıyla birlikte en son eğitim haberlerini alın. Ayrıca İstihdam Haberleri'nden en son iş güncellemelerini alın