Rajasthan Yönetim Kurulu Sınıfı 12 Sınav 2025: RBSE İptal Edilen İşletme Makalesi, Yeni Sınav Tarihi Kısa süre içinde

Kizilcik

Member
Rajasthan Ortaöğretim Kurulu, Rajasthan Yönetim Kurulu Sınıf 12 Sınav 2025 İşletme Makalesini iptal etti. Yeni sınav tarihi yakında RBSE tarafından açıklanacak.

RBSE, Sınıf 12 İşletme Makalesini İptal Etti, Kısa Yeni Sınav Tarihi (PTI -Fateifoto)

Kurul, geçen yıl kağıt kağıtının verildiği için kağıdın ihmali nedeniyle sunulduğu bilinen sınavı iptal etti.

BSEB 12. Sonuçlar 2025: Bihar Kurulu Sınıfı 12'de Puan Kartlarını İndirin Doğrudan Bağlantılarla İndir

Yönetim Kurulu Sekreteri Kailash Chandra Sharma, 22 Mart 2025'te gerçekleşen ticaret akışları için Ticaret İdaresi belgesinin iptal edildiğini açıkladı. Ayrıca, soruyu hazırlarken ihmalkâr olan makaleye karşı katı önlemler alındığını söyledi.

RBSE, Sınıf 12 işletim kağıdını tekrar gerçekleştirecek ve yeni tarih kısa süre içinde açıklanacak.

Sınıf 12 sınavı 6 Mart'ta başladı ve 7 Nisan 2025'te tamamlanacak. 12 sınıf -12 sınıfı için planlanan test, JEE ana olay 2 ile sınav verilerine göre değiştirildi.

Bihar Board 12. Sonuçlar 2025: Kızlar 3 akışta erkekleri gölgede bırakıyor, ayrıca kazanç listesine hükmetiyor

Sanskrit Edebiyatı ve Dil Testi 22 Mart 2025'te gerçekleşecek ve Sosyoloji Sınavı 3 Nisan 27 Mart 2025'te gerçekleşecek.

Rigveda, Shukla Yajurveda, Krishna Yajurveda, Samveda, Atharvaveda, Nyaya Felsefesi, Vedanta Felsefesi, Mimansa Felsefesi, Jain Felsefesi, Nimbarka Felsefesi, Vallabh Felsefesi, Genel Felsefe, Ramanand Felsefe, Drama Shastra, SaitaD Felsefe, Gramer Shastra, SaitaDa Felsefesi, Jyotish Shastra, Samudrik Shastra, Vastu Vigyan ve Purohita Shastra 4 Nisan'da 1 Nisan 2025'te yapılacak. Bilgisayar Bilimi ve Bilgisayar Bilimi uygulamaları 7 Nisan 2025 yerine 27 Mart'ta gerçekleşecek.

Rajasthan 12. Kurul Testi: RBSE, JEE Main 2025 Oturum 2 ile Çatışmaları Önlemek İçin Programı Değiştirme 2 Oturum 2, Gözden Geçirilmiş Verileri Kontrol Edin

Adaylar daha fazla ayrıntı için resmi RBSE web sitesini kontrol edebilirler.