Ortaöğretim Kurulu Rajasthan, 22 Mayıs 2025'te 12. Sonuç 2025'i açıkladı. RBSE Sınıf 12'nin sonuçları tüm akış bilimi, ticaret ve sanat için açıklandı. Eyalette 12. sınıfın incelenmesi için yayınlanan adaylar, RBSE'nin Rajeduboard.rajasthan.gov.in yönetimindeki resmi web sitesindeki sonuçları kontrol edebilirler. RBSE 12. Sonuçlar 2025 Canlı Güncellemeler
Rajasthan Kurulu 12. Sonuçlar 2025: RBSE Sınıf 12 Sonuçlar Bildirildi, Burada Ayrıntılar (Biprov Bhuyan/HT Dosyası)
Resmi web sitesi ile birlikte, Rajasthan Kurulu Sınıfı 12'nin sonucu HT portalında da mevcuttur.
12. RBSE sonucu yönetim kurulu yetkililerinin basın toplantısında açıklandı. Rajasthan'daki Okul Eğitim Bakanı, sonuçları Yönetim Kurulu ve Başkan Mahesh Chand Sharma'nın varlığında açıkladı.
Rajasthan 12. Sonuçlar 2025: HT portalında RBSE Sınıf 12'nin sonuçlarını nasıl kontrol edilir
Rajasthan Kurulu 12. Sonuçlar 2025: Nasıl Kontrol Edilir
Sınıf 12'nin eyalette incelenmesi için yayınlanan adaylar, aşağıdaki adımları izleyerek sonuçları kontrol edebilir.
1. Rajeduboard.rajasthan.gov.in'deki resmi RBSE web sitesini ziyaret edin.
2. Rajasthan Tahtası 12. Sonuçlar 2025 Link Başlangıç sayfasında tıklayın.
3. Adayların kaydı girmesi gereken yeni bir sayfa açılmıştır.
4. Gönder'i tıklayın ve sonucunuz görüntülenir.
5. Sonucu kontrol edin ve sayfayı indirin.
6. Daha fazla ihtiyaç için aynı basılı bir kopyasını saklayın.
Bu yıl, RBSE- veya Rajasthan 12. yönetim kurulu sınavları için toplam 8.93.616 öğrenci ortaya çıktı. Bilim akışından yönetim kurulu testleri için 2.73.984, ticaretten 28.250 ve sanat akışından 5.87.475 kayıtlı. Buna ek olarak, 3.907 öğrenci Varishtha Upadhayay Sınavı için Yönetim Kurulu'nun incelenmesine kaydoldu. Adaylar daha fazla ayrıntı için resmi RBSE web sitesini kontrol edebilirler.
Rajasthan Kurulu 12. Sonuçlar 2025: RBSE Sınıf 12 Sonuçlar Bildirildi, Burada Ayrıntılar (Biprov Bhuyan/HT Dosyası)
Resmi web sitesi ile birlikte, Rajasthan Kurulu Sınıfı 12'nin sonucu HT portalında da mevcuttur.
12. RBSE sonucu yönetim kurulu yetkililerinin basın toplantısında açıklandı. Rajasthan'daki Okul Eğitim Bakanı, sonuçları Yönetim Kurulu ve Başkan Mahesh Chand Sharma'nın varlığında açıkladı.
Rajasthan 12. Sonuçlar 2025: HT portalında RBSE Sınıf 12'nin sonuçlarını nasıl kontrol edilir
Rajasthan Kurulu 12. Sonuçlar 2025: Nasıl Kontrol Edilir
Sınıf 12'nin eyalette incelenmesi için yayınlanan adaylar, aşağıdaki adımları izleyerek sonuçları kontrol edebilir.
1. Rajeduboard.rajasthan.gov.in'deki resmi RBSE web sitesini ziyaret edin.
2. Rajasthan Tahtası 12. Sonuçlar 2025 Link Başlangıç sayfasında tıklayın.
3. Adayların kaydı girmesi gereken yeni bir sayfa açılmıştır.
4. Gönder'i tıklayın ve sonucunuz görüntülenir.
5. Sonucu kontrol edin ve sayfayı indirin.
6. Daha fazla ihtiyaç için aynı basılı bir kopyasını saklayın.
Bu yıl, RBSE- veya Rajasthan 12. yönetim kurulu sınavları için toplam 8.93.616 öğrenci ortaya çıktı. Bilim akışından yönetim kurulu testleri için 2.73.984, ticaretten 28.250 ve sanat akışından 5.87.475 kayıtlı. Buna ek olarak, 3.907 öğrenci Varishtha Upadhayay Sınavı için Yönetim Kurulu'nun incelenmesine kaydoldu. Adaylar daha fazla ayrıntı için resmi RBSE web sitesini kontrol edebilirler.