Rajasthan Board 10. Sınıf Sonucu 2024: RBSE Sınıf 10 Sonuçları Açıklandı, %93,03 Öğrenci Geçti

Kizilcik

Member
Rajasthan Ortaöğretim Kurulu, 29 Mayıs 2024'te Rajasthan Kurulu 10. Sınıf 2024 Sınav Sonuçlarını ilan etti. Rajasthan Board 10. Sınıf sınavına katılan adaylar, sonuçları RBSE'nin rajeduboard.rajasthan.gov.in adresindeki resmi web sitesinden kontrol edebilirler. RBSE 10. Sonuç 2024 Canlı Güncellemeler

Rajasthan Kurulu 10. Sınıf 2024 Sonucu açıklandı. Başarı oranını buradan kontrol edin.

Bu yıl 10. Sınıf sınavını toplam 93.03 öğrenci geçti.

Yalnızca HT Uygulamasından en son Hindistan Genel Seçim haberlerine özel erişim elde edin. Şimdi İndirin! Şimdi İndirin!

HT portalındaki onay işareti

Sınava 1.039.895'i olmak üzere toplam 1.060.751 öğrenci kaydoldu. Erkeklerde geçme oranı yüzde 92,64, kızlarda ise yüzde 93,46.

10. Sınıf final sınavı 7 Mart – 30 Mart 2024 tarihleri arasında eyalet genelinde gerçekleştirildi. Sınav, sabah 8.30'dan gece 23.45'e kadar tek vardiya halinde gerçekleştirildi. RBSE Sınıf 10 sınavı veya Madhyamik CWSN, 7 – 27 Mart 2024 tarihleri arasında tek vardiyada – sabah 8.30'dan 12.45'e kadar gerçekleştirildi.

Rajasthan Kurulu 10. Sonucu 2024: Nasıl Kontrol Edilir

RBSE 10. Sınıf Final Sınavına katılan tüm adaylar aşağıdaki adımları takip ederek notlarını kontrol edebilirler.

• RBSE'nin rajeduboard.rajasthan.gov.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin.
  • Ana sayfada bulunan “Rajasthan Board 10. Sonucu 2024” bağlantısına tıklayın.
  • Adayların giriş bilgilerini girmeleri gereken yeni bir sayfa açılacaktır.
  • “Gönder”e tıkladığınızda sonucunuz görüntülenecektir.
  • Sonuçları kontrol edin ve sayfayı indirin.
  • İleride başvurmak üzere bunun basılı bir kopyasını saklayın.
Adaylar daha fazla ayrıntı için RBSE'nin resmi web sitesini kontrol edebilirler.

Ünlü öğretim görevlileri tarafından geliştirilen ve çalışan profesyoneller için rol model görevi gören VIT'in MBA programıyla kariyerinizi geliştirin. Şimdi keşfedin!

Özel seçim ürünümüzle Hindistan'daki genel seçimlerin tüm hikayesini keşfedin! HT uygulamasıyla tüm içeriğe tamamen ücretsiz erişin. Şimdi İndirin!
Hindustan Times'tan final sınavları, rekabetçi sınavlar ve sınav sonuçlarıyla birlikte en son eğitim haberlerini alın. Ayrıca İstihdam Haberleri'nden en son iş güncellemelerini alın