Rajasthan 12. Sonuçlar 2025: HT portalında RBSE Sınıf 12'nin sonuçlarını nasıl kontrol edilir

Kizilcik

Member
Rajasthan Ortaöğretim Kurulu, 22 Mayıs 2025'te Rajasthan 2025'in 12. sonucunu açıkladı. Sınıf 12 sınavı için yayınlanan adaylar HT portalındaki sonuçlarını kontrol edebilirler. Tüm Streams Science, Ticaret ve Sanat için sonuçlar, HT Portal Eğitim sayfasında duyurulduktan kısa bir süre sonra satışa sunulacak. RBSE 12. Sonuçlar 2025 Canlı Güncellemeler

Rajasthan 12. Sonuçlar 2025: HT portalında RBSE Sınıf 12'nin sonuçlarını nasıl kontrol edilir

RBSE Class 12'nin sonuçları Rajeduboard.rajasthan.gov.in yönetimindeki resmi RBSE web sitesinde de kontrol edilebilir.

HT portalında Sınıf 12 Kurul Sınavının sonuçlarını kontrol etmek isteyen adaylar, aşağıda verilen adımları atabilir.

1. Hindustan Times web sitesini ziyaret edin.

2. Ana sayfadaki eğitim bağlantısını tıklayın.

3. Adayların kurulun sınav bağlantısına tekrar tıklamaları gereken yeni bir sayfa açılmıştır.

4. Tıkladıktan sonra yeni bir sayfaya gidin.

5. Şimdi Rajasthan Yönetim Kurulu Sınıf 12 sonuçlarını tıklayın.

6. Sınav için görüntülediğiniz akışı tekrar tıklayın ve bilgilerinizi girin.

7. Gönder'i tıklayın ve sonucunuz görüntülenir.

8. Sonucu kontrol edin ve sayfayı indirin.

9. Daha fazla ihtiyaç için aynı basılı bir kopyasını saklayın.

Rajasthan'daki Okul Eğitimi Eğitim Bakanı RBSE -12'yi feshetti. Kurul yetkililerinin basın toplantısında sonuçlar. Yönetim kurulu yöneticisi ve başkanı Mahesh Chand Sharma da katıldı.

Bu yıl, RBSE- veya Rajasthan 12. yönetim kurulu sınavları için toplam 8.93.616 öğrenci ortaya çıktı. Bilim akışından yönetim kurulu testleri için 2.73.984, ticaretten 28.250 ve sanat akışından 5.87.475 kayıtlı. Buna ek olarak, 3.907 öğrenci Varishtha Upadhayay Sınavı için Yönetim Kurulu'nun incelenmesine kaydoldu. Adaylar daha fazla ayrıntı için resmi RBSE web sitesini kontrol edebilirler.