Odisha 10. Sınıf Sonucu 2024 Açıklandı: BSE Odisha Sınıf 10 Sonuçları bseodisha.ac.in adresinden Nasıl Kontrol Edilir?

Kizilcik

Member
Orta Öğretim Kurulu (BSE) Odisha, bugün, 26 Mayıs 2024, Odisha Sınıf 10. Sınıf 2024 Sonuçlarını ilan etti. 10. Sınıf final sınavına giren öğrenciler notlarını BSE Odisha'nın bseodisha.ac.in adresindeki resmi web sitesinden kontrol edebilirler. Odisha Sınıfı 10. Sonuçlarına ilişkin canlı güncellemeler

Odisha 10. Sınıf Sonucu 2024 Açıklandı: BSE Odisha Sınıf 10 Sonuçları Nasıl Kontrol Edilir (HT Dosyası)

Sonuçları kontrol etmek için adayların sicil numarası veya lisans numarası gibi bilgileri ve şifrelerini girmeleri gerekmektedir.

Yalnızca HT Uygulamasından en son Hindistan Genel Seçim haberlerine özel erişim elde edin. Şimdi İndirin! Şimdi İndirin!

Adaylar resmi web sitelerinin yanı sıra BSE Odisha Class 10 sonuçlarını SMS yoluyla da kontrol edebilirler. Adayların, sonuçların tamamını cep telefonundan alabilmeleri için 10. sınıf kayıt numaralarını 5676750'ye göndermeleri gerekmektedir.

Sonuçları resmi web sitelerinde kontrol etmek için aşağıdaki adımları izleyin:

BSE Odisha 10. Sınıf Sonucu 2024 Nasıl Kontrol Edilir:

• BSE Odisha'nın resmi web sitesini bseodisha.ac.in adresinden ziyaret edin.
  • Ana sayfada BSE Odisha 10. Sonuç 2024 bağlantısına tıklayın
  • Oturum açma ayrıntılarını girin ve “Gönder”e tıklayın.
  • Ekranda görüntülenen sonucu kontrol edin.
  • Bir çıktı indirin ve ileride kullanmak üzere saklayın.
Bu yıl genel geçme oranı %96,07'dir. Kızlar bu yıl da ortalamanın üzerinde performans gösterdi. Kızlarda geçme oranı %96,73, erkeklerde ise %95,39'dur. Doğrulama kayıt süreci 29 Mayıs'ta başlıyor ve 12 Haziran 2024'te sona eriyor.

Sonuçlar Odisha yönetim kurulu yetkilileri tarafından düzenlenen bir basın toplantısında açıklandı. Sonuçların yanı sıra genel başarısızlık oranı, cinsiyete göre performans vb. diğer ayrıntılar da ortaya çıktı.

10. Sınıf final sınavı 20 Şubat – 4 Mart 2024 tarihleri arasında eyalet genelinde gerçekleştirildi. Matris sınavına yaklaşık 550.000 aday katıldı.

Ünlü öğretim görevlileri tarafından geliştirilen ve çalışan profesyoneller için rol model görevi gören VIT'in MBA programıyla kariyerinizi geliştirin. Şimdi keşfedin!

Özel seçim ürünümüzle Hindistan'daki genel seçimlerin tüm hikayesini keşfedin! HT uygulamasıyla tüm içeriğe tamamen ücretsiz erişin. Şimdi İndirin!
Hindustan Times'tan final sınavları, rekabetçi sınavlar ve sınav sonuçlarıyla birlikte en son eğitim haberlerini alın. Ayrıca İstihdam Haberleri'nden en son iş güncellemelerini alın

Haberler / Eğitim / Final Sınavı / Odisha 10. Sınıf Sonucu 2024 Açıklandı: BSE Odisha Sınıf 10 Sonuçları bseodisha.ac.in adresinden Nasıl Kontrol Edilir?