06 Mayıs 2025 10:17
MP Kurul Sınıfı 10. Sonuçlar 2025 açıklanmıştır. MPBSE 10'u kontrol etmek için web siteleri. Sonuçlar burada bulunabilir.
Ortaöğretim Kurulu Madhya Pradesh, MP yönetim kurulu sınıfının 1025 sonucunu açıkladı. MPBSE, 10. Sonuç MP Board 2025 Canlı Güncellemeler
MP Board Sınıfı 10. Sonuçlar 2025: MPBSE 10. Web Sitelerini Kontrol Etme Bildirildi (Sonu Mehta/HT Dosyası)
Öğrenciler, mpbse.nic.in adresindeki depolama alanı altında rulo numaranızı ve uygulama numaranızı girerek sonuçlarını çevrimiçi olarak kontrol edebilirler. veya mpbse.mponline.gov.in.
Alternatif olarak, HSC veya Sınıf 10 sonuçları.
MP Board Sınıf 10 Sonuçları 2025: Kontrol için web siteleri
Öğrenciler sonuçlarını birkaç web sitesinde kontrol edebilirler:
mpbse.mponline.gov.in.
www.digilocker.gov.in.
www.hindustanimes.com.
www.liveHindustan.com.
Öğrenciler ayrıca MPRSE MORII uygulamasını veya Google Play'den MP mobil uygulamasını indirerek mobil uygulamadaki sonuçlarını kontrol edebilirler. Sonuç Digilocker aracılığıyla da erişilebilir.
MP Board HSC veya 10. Sonuçlar 2025: Sonuçları kontrol etmek için adımlar
Adaylar, sınıfın 10. sonucunu kontrol etmek için aşağıdaki adımları izleyebilirler:
Mpbse.nic.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin. Veya mpresult.nic.in'de.
Ana sayfada MPBSE Sınıfı 10. veya HSC Sonuçları 2025'e tıklayın.
Rulo numaranızı ve uygulama numaranızı girin.
Puan kartını indirmek için gönderin.
Sonucun bir ön kopyasını gelecekteki bir referans olarak yazdırın.
Bu yıl MP yönetim kurulu üyesi HSC veya 27 Şubat – 21 Mart arasındaki 10. sınav. Test, 09: 00-12: 00 saatleri arasında bireysel katmanlarda gerçekleşti. Test Hintçe kağıdı ile başladı ve bilimsel kağıtla sona erdi.
Resmi web sitesinde daha fazla bilgi bulabilirsiniz.
MP Kurul Sınıfı 10. Sonuçlar 2025 açıklanmıştır. MPBSE 10'u kontrol etmek için web siteleri. Sonuçlar burada bulunabilir.
Ortaöğretim Kurulu Madhya Pradesh, MP yönetim kurulu sınıfının 1025 sonucunu açıkladı. MPBSE, 10. Sonuç MP Board 2025 Canlı Güncellemeler
MP Board Sınıfı 10. Sonuçlar 2025: MPBSE 10. Web Sitelerini Kontrol Etme Bildirildi (Sonu Mehta/HT Dosyası)
Öğrenciler, mpbse.nic.in adresindeki depolama alanı altında rulo numaranızı ve uygulama numaranızı girerek sonuçlarını çevrimiçi olarak kontrol edebilirler. veya mpbse.mponline.gov.in.
Alternatif olarak, HSC veya Sınıf 10 sonuçları.
MP Board Sınıf 10 Sonuçları 2025: Kontrol için web siteleri
Öğrenciler sonuçlarını birkaç web sitesinde kontrol edebilirler:
mpbse.mponline.gov.in.
www.digilocker.gov.in.
www.hindustanimes.com.
www.liveHindustan.com.
Öğrenciler ayrıca MPRSE MORII uygulamasını veya Google Play'den MP mobil uygulamasını indirerek mobil uygulamadaki sonuçlarını kontrol edebilirler. Sonuç Digilocker aracılığıyla da erişilebilir.
MP Board HSC veya 10. Sonuçlar 2025: Sonuçları kontrol etmek için adımlar
Adaylar, sınıfın 10. sonucunu kontrol etmek için aşağıdaki adımları izleyebilirler:
Mpbse.nic.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin. Veya mpresult.nic.in'de.
Ana sayfada MPBSE Sınıfı 10. veya HSC Sonuçları 2025'e tıklayın.
Rulo numaranızı ve uygulama numaranızı girin.
Puan kartını indirmek için gönderin.
Sonucun bir ön kopyasını gelecekteki bir referans olarak yazdırın.
Bu yıl MP yönetim kurulu üyesi HSC veya 27 Şubat – 21 Mart arasındaki 10. sınav. Test, 09: 00-12: 00 saatleri arasında bireysel katmanlarda gerçekleşti. Test Hintçe kağıdı ile başladı ve bilimsel kağıtla sona erdi.
Resmi web sitesinde daha fazla bilgi bulabilirsiniz.