Maharashtra HSC Salon Bileti 2025: Mahahsscboard.in adresinde 12. Sınıf için MSBSHSE giriş kartı yayınlandı, ayrıntılara bakın

Kizilcik

Member
11 Ocak 2025 14:32 IST

12. Sınıf sınavlarına kayıt yaptıran adaylar, MSBSHSE'nin mahahsscboard.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edebilirler.

Maharashtra Eyaleti Orta ve Yüksek Orta Öğretim Kurulu (MSBSHSE), resmi web sitesinde 12. Sınıf giriş kartlarının yayınlandığını duyurdu.

Online salon bileti çıktısı için öğrencilerden herhangi bir ek ücret talep edilmeyecektir. (arşiv fotoğrafı)

12. Sınıf sınavlarına kaydolan adaylar Maharashtra Eyaleti Orta ve Yüksek Orta Öğretim Kurulu'nun (MSBSHSE) mahahsscboard.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edebilirler.

Ayrıca Okuyun: Harvard'da Hukuk Eğitimi: Dünyaca ünlü bir avukat olma hayalinizi gerçekleştirin ve sunulan kurslara göz atın

Bildirime göre, tüm Bölüm Kurullarındaki tüm Yüksek Ortaokullar/Ortaokulların çevrimiçi giriş kartlarını yazdırıp öğrencilere vermeleri gerekmektedir. Online salon bileti çıktısı için öğrencilerden herhangi bir ek ücret talep edilmeyecektir.

“Ücretli” statüsünü alan adaylar, kabullerini “Ücretli Durum Giriş Kartı” şeklinde alacaklardır. Bildirimde, giriş kartında düzeltme yapılması gerekiyorsa bu amaçla başvuru düzeltme bağlantısı sağlanacağı belirtildi.

Ayrıca Okuyun: Kerala eyalet kurulu ebeveynlerin koğuşlardaki akademik ilerlemeyi izlemesine yardımcı olacak bir uygulama geliştirdi

Test için:

Resmi tarih cetveline göre MSBSHSE HSC Genel Kurul Sınavı 2025'in 11 Şubat 2025'te başlayıp 11 Mart 2025'te bitmesi planlanıyor. Mesleki sınavların da 11 Şubat 2025'te başlayıp 11 Mart 2025'te bitmesi planlanıyor.

HSC sınavları iki vardiya halinde yapılır: ilk vardiya saat 11:00'den 14:00'e ve ikinci vardiya 15:00'ten 18:00'e kadar.

Daha fazla bilgi için Maharashtra Eyaleti Orta ve Yüksek Orta Öğretim Kurulu'nun (MSBSHSE) resmi web sitesini ziyaret edin.

Ayrıca Okuyun: Maharashtra Board Sınavı 2025 Tarih Sayfası: MSBSHSE HSC, mahahsscboard.in adresinde bulunabilir. Programın tamamını burada bulabilirsiniz

Önerilen konular