JKBOSE 10. yarıyıl özel sonuçları bekleniyor. Jkbose.nic.in adresinde sonuçları nasıl kontrol edeceğiniz aşağıda açıklanmıştır

Kizilcik

Member
JKBOSE 10. Yarı Yıllık Özel Sonuçlar 2024: Jammu ve Keşmir Okul Eğitim Kurulu (JKBOSE) tarafından yürütülen 10. Sınıf özel/altı aylık sınavların sonuçları bekleniyor. Açıklandıktan sonra, 10. Sınıf sınavına katılan adaylar sonuçlarını kurulun resmi web sitesi jkbose.nic.in üzerinden kontrol edebilecekler.

Assam Kurulu 12. Sonucu: AHSEC Perşembe günü Sanat, Bilim ve Ticaret yayınları için HS Final Sınavı 2018 sonuçlarını açıkladı. (Getty Images/iStockphoto)

JKBOSE 10. altı aylık özel sonuçlarının resmi onayı bekleniyor.

JKBOSE 10. Sınıf ve ortaöğretim okullarının özel sınavlarını gerçekleştirdi. Sınav, ev bilimleri final ödeviyle başladı ve bilgisayar bilimleri ödeviyle sona erdi. Çalışmalar öğleden sonra saat 14.00'ten itibaren gerçekleştirildi.

Ayrıca Okuyun: CBSE Tarih Sayfası 2025 Canlı: 10. ve 12. Sınıf kurul sınav programlarındaki en son güncellemeler

JKBOSE 10. Yarı Yıllık Özel Sonuç 2024 Nasıl Kontrol Edilir?

Kurulun jkbose.nic.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin.

Sonuçlar sekmesine tıklayın.

JKBOSE 10. Özel/İki Yıllık Sınav Sonuç Bağlantısını Açın.

İstenen kimlik bilgilerini girin.

Sonucunuzu kontrol etmek için “Gönder”e tıklayın.

Sonuçlar sayfasını indirin ve kaydedin.

JKBOSE, 12. Sınıf öğrencileri için yarıyıllık özel sınavların sonuçlarını zaten duyurdu.

Bienalin özel oturumlarına yönelik 12. Sınıf Kısım II sınavı, 24 Ağustos – 11 Eylül 2024 tarihleri arasında tüm konular (Bilim, Sanat, Ev Bilimi ve Ticaret) için gerçekleştirildi. Sınav sabah 10.00'dan itibaren sabah vardiyasında yapıldı.

Yüksek Ortaöğretim (12. Sınıf) – 2024 Yıllık (Özel)/Altı Yıllık Sınav sonuçları 7 Kasım'da açıklandı.