JKBOSE 10. özel/altı aylık sonuç 2024 jkbose.nic.in adresinde, Jammu ve Keşmir bölümü sonuçlarını kontrol etmek için doğrudan bağlantılar

Kizilcik

Member
JKBOSE 10. Yarı Yıl/Özel Sonuçlar 2024: Jammu ve Keşmir Okul Eğitim Kurulu (JKBOSE) Salı günü 2024 10. Sınıf veya Ortaöğretim Özel/Yarı Yıllık Sınavlarının sonucunu açıkladı. Öğrenciler kurulun Jammu ve Keşmir'deki bölümlerinin sonuçlarını jkbose.nic.in adresinden kontrol edebilirler.

10. Sınıf Yarı Yıllık/Özel Sınavlar için JKBOSE Sonucu 2024 jkbose.nic.in adresinde ilan edilecektir.

Bunlar doğrudan bağlantılar

JKBOSE 10. Özel/Altı Yıllık Sonuç 2024: Jammu Bölümü

JKBOSE 10. Özel/Yarı Yıl Sonucu 2024: Keşmir Bölümü

Bu sınavlara 17.669'u başarılı, 33.226'sı başarısız olmak üzere toplam 50.935 öğrenci katıldı. Başarı oranı yüzde 34,69'dur.

Özel ve altı ayda bir yapılan sınavlara ilişkin JKBOSE 10. sonuçlarını kontrol etmek için aşağıdaki kimlik bilgileri gereklidir:

1. Öğrencinin rulo numarası
  2. Öğrencinin lisans numarası.
JKBOSE 10. Sınıf ve ortaöğretim okullarının özel sınavlarını gerçekleştirdi.

Ortaokul sınavları ödevlerle başladı ve bilgisayar bilimleri çalışmaları ile sona erdi. Çalışmalar öğleden sonra saat 14.00'ten itibaren gerçekleştirildi.

Ayrıca Okuyun: CBSE Tarih Sayfası 2025 Canlı: CBSE Sınıf 10, cbse.gov.in adresinde 12 tarife bekleniyor, güncellemeler burada

JKBOSE 10. özel altı aylık sonuç 2024: Kontrol edilecek adımlar

Jammu ve Keşmir Kurulu'nun resmi web sitesini jkbose.nic.in adresinden ziyaret edin.

Sonuçlar sekmesine tıklayın.

Departman adını seçin

JKBOSE 10. Özel/İki Yıllık Sınav Sonuç Bağlantısını Açın.

Giriş bilgilerinizi girin.

Sonucunuzu kontrol edin ve indirin.

JKBOSE daha önce 12. Sınıf öğrencilerine yönelik altı aylık özel sınavların sonuçlarını açıklamıştı.

Bienalin özel oturumları için 12. Sınıf Bölüm 2 sınavı, 24 Ağustos – 11 Eylül 2024 tarihleri arasında Bilim, Sanat, Ev Bilimi ve Ticaret gibi tüm konular için gerçekleştirildi. Sınav sabah 10.00'dan itibaren sabah vardiyasında yapıldı.

JKBOSE sınavları ve sonuçları hakkında daha fazla bilgi edinmek için öğrenciler kurulun resmi web sitesini ziyaret edebilirler.