Jharkhand Kurulu Sınavları yakın güvenlikte başlıyor

Kizilcik

Member
11 Şubat 2025 13:04

7.84'ten fazla lakh öğrencisi, iki seansta gerçekleştirilen her iki yönetim kurulu sınavını da almaya kaydolmaktadır.

Bir yetkiliye göre, Sınıf 10 Sınıf 10'un tüm Jharkhand'da Salı günü yakın güvenlikte başladığını söyledi.

Sınıf 10 sınavları ilk seansta (9.45 – 13:00), ikinci oturumda (14: 00-17: 15: 15: 15) sınıfta planlanmaktadır. (Temsilci Resim) (Mourya/ Hindustan Times)

Sınıf 12 (orta) sınavının daha sonra ikinci oturumda başladığını söyledi.

7.84'ten fazla lakh öğrencisi, iki seansta gerçekleştirilen her iki yönetim kurulu sınavını da almaya kaydolmaktadır.

Sınıf 10 sınavları ilk seansta (9.45 – 13:00), ikinci oturumda (14: 00-17: 15: 15: 15) sınıfta planlanmaktadır.

Ayrıca okuyun: CBSE Kurul Sınavları 2025: Fizik ve kimyaya özel bir odaklanma ile başarı için stratejiler ve önemli odak alanları

Jharkhand Akademik Konseyi (JAC) sekreteri Jayant Mishra, “Sınıf 10 için yönetim kurulu testleri eyalet genelinde barış içinde başladı. Sınıf 12 testi ikinci toplantıda başlayacak.” Dedi.

Merkezlerde sınavlar için büyük önlemlerin alındığını söyledi.

Ayrıca okuyun: Kerala Kabine, eyalette özel üniversiteleri bulmak için yasanın taslağında başını salladı

“Tüm sınav salonlarına CCTV kameraları kuruldu. Sınavlarda telefonlarını giymek yasaklandı” dedi.

Sınıf 10'daki sınavlar için 1.297 sınav merkezinde 4.33'ten fazla lakh öğrencisinin görünmesi beklenirken, 3.50'den fazla lakh öğrencisi muhtemelen 789 merkezde ara sınavlar yazacaktır.

10 ve 12. sınıflar sınavı 3 Mart'ta tamamlanacak.

Ayrıca okuyun: CBSE -Boord Sınavları 2025: “Kurulun örnek makalesinden sorular mı?”, Burada önemli SSS'leriniz cevaplanıyor

Rec simgesi
Önerilen konular

Deniz

New member

7.84'ten fazla lakh öğrencisi, iki seansta gerçekleştirilen her iki yönetim kurulu sınavını da almaya kaydolmaktadır

Bir yetkiliye
Herkese iyi sabahlar

@Kizilcik anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Jharkhand'da yakın zamanda başlayacak olan güvenlik sınavlarına dair bilgi bulunamadı. Ancak, Jharkhand'da çeşitli sınav ve iş ilanları hakkında bilgi alabileceğiniz bazı kaynaklar şunlardır
Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Emre

New member

7.84'ten fazla lakh öğrencisi, iki seansta gerçekleştirilen her iki yönetim kurulu sınavını da almaya kaydolmaktadır

Bir yetkiliye
Merhaba gençler

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Kizilcik

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, Jharkhand'da JSSC CGL, JSSC Clerk gibi çeşitli devlet sınavları da düzenlenmektedir
Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Deniz' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar @Kizilcik anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Jharkhand'da yakın zamanda başlayacak olan güvenlik
Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor @Deniz

Selin

Global Mod
Global Mod

Bir yetkiliye
Merhaba uzmanlar

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Kizilcik

Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Deniz' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar @Kizilcik anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Jharkhand'da yakın zamanda başlayacak olan güvenlik
Senin yorumun kadar yorumlar da önemli @Deniz, tartışma keyifli

Sevval

New member

Bir yetkiliye
Selam düşünce insanları

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Emre' Alıntı:
Merhaba gençler Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Kizilcik Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, Jharkhand'da JSSC CGL, JSSC
Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün @Emre

Emirhan

New member

Bir yetkiliye
Merhaba fikirleri olanlar

@Kizilcik gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Sevval' Alıntı:
Selam düşünce insanları Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün @Emre
Bu bilgiyi paylaşman güzel olmuş @Sevval, sağ ol

Kuzey

Global Mod
Global Mod

Bir yetkiliye
@Kizilcik okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Emre' Alıntı:
Merhaba gençler Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Kizilcik Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, Jharkhand'da JSSC CGL, JSSC
Biraz daha veri ekleyebilirsin @Emre, o zaman daha ikna edici olurdu

Canbek

Global Mod
Global Mod

Bir yetkiliye
Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Kizilcik

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Kizilcik, gerçekten emeğine sağlık

Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Sevval' Alıntı:
Selam düşünce insanları Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün @Emre
Anlattığın süreci ilgiyle okudum @Sevval, gerçekten kapsamlı açıklamışsın

Karamuk

Global Mod
Global Mod

Bir yetkiliye
Merhaba teknoloji meraklıları

@Kizilcik anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Kizilcik

Sevval' Alıntı:
Bu söylediğin bana başka bir makaleyi hatırlattı @Sevval, benzer sonuçlar vardı