“Çok, çok özel”

Kizilcik

Member
Bihar Kurulu'ndaki Bihar Kurulu eyaletinde bilim için ara sınavda ilk sırada yer alan 17 yaşındaki Priya Jaiswal, Salı günü 2026'da yapılacak açılış testinin ulusal onayındaki performans sergiliyor.

Ancak Priya, başarısını eğitimcilere ve ebeveynlerine bağladı ve çevrimiçi eğitim platformlarını kabul etti.

Hindustan zamanlarında 2023 yılında Bihar -Matriculation'da sekizinci sırada yer alan Priya, soruşturmaya, devlette bir rütbe almak, Bihar -Immatricülasyonu araştırmak için açık bir niyetle verdiğini söyledi. “Gelecekteki hayalimin gerçeklikten kaçınması için ülke genelindeki öğrencilerle rekabet etmeliyim” diye açıkladı.

Priya performansından memnuniyetini dile getirdi. “Bazı insan hataları nedeniyle, kayıtta sekiz rütbe ile uğraşmak zorunda kaldım. Ancak bu sefer, bu yıl Mayıs ayında bu yıl Mayıs ayında düzenlenen ara sınavdan sonra hazırlanan Jaiswal.

Ayrıca Oku: Rajasthan Yönetim Kurulu Sınıfı 12 Sınav 2025: RBSE İşletme Makalesini İptal Et, Kısa süre içinde yeni bir sınav tarihi

“Evet, bu yıl NEET'te görüneceğim. Ama gelecek yıl ulusal kabul testi için bazı planlarım var,” dedi Priya, IAS subayı olarak tıbbi bir kurstan nihai bir hedef olarak ortaya çıktığında.

Bir zamanlar kötü yoksulluk ve dik okuma yazma bilmeyen oranının omurlarına yakalandığı bilinen Batı Champaran bölgesinin Bagaha 2 bloğundaki bir alan olan Haranand'dan bir köy kızı olan Priya Jaiswal'ın akademik performansı, flabbergast kitlelerini terk etti.

Ancak Priya, başarısını eğitimcilere ve ebeveynlerine bağladı ve çevrimiçi eğitim platformlarını kabul etti.

“Çok fazla çevrimiçi eğitim platformu ile, büyükşehir şehirleri ve kırsal alanlar arasındaki öğrenciler için eğitim arasındaki fark kesinlikle azaldı … Şimdi bir inanan oldum. Eğer tutarlı çalışma doğru yönde ilerlerse, kendiniz için bir niş yaratabilirsiniz,” dedi Priya, 500 markanın 500'ünü 484 puan sağlayan Priya.

Ayrıca okuyun: Sınıf 6 için JNVST Sonuç 2025, Navodaya.gov.in'de 9 Out, BURAYA KONTROL ETMEK İÇİN doğrudan bağlantı

Başarısını aile üyeleriyle böldü ve ailesinin atanmadan önce onu her zaman kurtardığını söyledi.

SS Lisesi Harnatand öğrencisi Priya, “Tüm çalışma materyallerinin ve tesislerin sağlanmasının yanı sıra, siz (ebeveynler) beni bunun dışında ev işlerinin kurtarılması dışında korudunuz.” Dedi.

Çalışma sırrını paylaştı ve şöyle dedi: “Ders kitaplarından geçtikten sonra, her öğrenci için parçalanmış bir çalışma sinüs quo olmayan.

Priya'nın ebeveynleri bugün dokuz bulutta.

“Başarınız çok şey ifade ediyor. Her samimi öğrenci onun en iyi yargıcıdır. Hayalini birlikte çalıştık ve aydınlattık,” dedi Priya'nın babası Satosh Jaiswal, aynı zamanda kendi köyünde bir bakkal işleten bir baba.

Ayrıca okuyun: THOD2024.co.in adresinden Seviye 1 ve 2. Düzen için Reet 2024 Çoğaltma, buradan indirin