Bihar Board BSEB 10. Skor 2023 Canlı Güncellemeler: Bihar Okulu Sınav Kurulu’nun (BSEB) 10. Sınıf veya Matrik sınav sonucunu yakında açıklaması bekleniyor. BSEB bu bilgileri resmi Facebook ve Twitter sayfalarında paylaşacaktır. Bihar Board’un 10. sonucu, results.biharboardonline.com adresinde mevcut olacak. Öğrenciler ayrıca HT portalından (bilimpark.com.tr) BSEB matris sonucunu kontrol edebilirler.
Bihar Eğitim Bakanı, Matric sonuçlarını BSEB yetkililerinin huzurunda açıklayacak gibi görünüyor. Yönetim kurulu, toppers isimlerini ve diğer detayları duyurmak için bir basın toplantısı düzenleyecek.
Bundan sonra, öğrenciler sonuçlarını görmek için web sitelerini ziyaret edebilirler. Bihar 10. sonuç için resmi web sitesi yoğun trafik nedeniyle çöktüğünde, öğrenciler sonuçlarını kontrol etmek için HT portalını kullanabilirler. Ayrıca SMS uyarıları almak için ön kayıt yaptırabilirsiniz.
BSEB 10. Sonuç 2023: Bihar yönetim kurulunun Matrik sonucu için HT portal bağlantısı
Tüm güncellemeleri buradan takip edin:
En iyi haber bültenlerimize abone olun
Bihar Eğitim Bakanı, Matric sonuçlarını BSEB yetkililerinin huzurunda açıklayacak gibi görünüyor. Yönetim kurulu, toppers isimlerini ve diğer detayları duyurmak için bir basın toplantısı düzenleyecek.
Bundan sonra, öğrenciler sonuçlarını görmek için web sitelerini ziyaret edebilirler. Bihar 10. sonuç için resmi web sitesi yoğun trafik nedeniyle çöktüğünde, öğrenciler sonuçlarını kontrol etmek için HT portalını kullanabilirler. Ayrıca SMS uyarıları almak için ön kayıt yaptırabilirsiniz.
BSEB 10. Sonuç 2023: Bihar yönetim kurulunun Matrik sonucu için HT portal bağlantısı
Tüm güncellemeleri buradan takip edin:
27 Mart 2023 17:55 IST
10. BSEB dersinin sonucu: Sınav Şubat ayında yapılmıştır.
BSEB 10. Sınıf Board sınavı 10-22 Şubat tarihleri arasında yapıldı.
27 Mart 2023 16:50 IST
Bihar Board 10. Sınıf Sonuç: Sonucu kim açıklıyor?
BSEB Başkanı Anand Kishore’nin Bihar Matric sonucunu basın toplantısında açıklaması bekleniyor.
27 Mart 2023 16:38 IST
Bihar Matric Sonuç: Dikkat Edilmesi Gereken Siteler
Sonuçlar.biharboardonline.com
bilimpark.com.tr
biharboardonline.bihar.gov.in.
27 Mart 2023 15:24 IST
Bihar 10. Sonuç 2023: Yeniden Değerlendirme ve Profesyonel Muayene
Matrik sonuçları açıklandıktan sonra, BSEB adayların bir ücret ödemeleri gereken Cevap Kağıdı Sınav Taleplerini kaydetmeleri için bir pencere sağlayacaktır. Ana sınavda başarısız olanlar, konu sınavında 10. sınıfı geçmek için bir şans daha kazanırlar. Bu etkinliklerin programı Matric sonuçlarından sonra duyurulacaktır.
27 Mart 2023 14:27 IST
BSEB Matrisi Sonucu 2023: Not Tablosu
Sonuçların verildiği gün, öğrenciler yalnızca dijital notalar alırlar. Bu belgenin basılı kopyaları okullara gönderilecek ve öğrenciler daha sonra almaları gerekecek.
27 Mart 2023 13:26 IST
Bihar Kurulu 10. Sonucu 2023: Sonuçları İnceleme Adımları
- results.biharboardonline.com’a gidin.
- Matris Sonucu sekmesini açın.
- Rol kodu, rol numarası ile oturum açın ve sonucunuzu kontrol edin.
27 Mart 2023 12:42 IST
Bihar Kurulu Matrik Sonucu: Sınav Tarihleri
Bu yıl, BSEB 14-22 Şubat tarihleri arasında Bihar Board Matrik Sınavlarını gerçekleştirdi.
27 Mart 2023 11:57 IST
BSEB Matrisi Sonucu 2023: Milli Eğitim Bakanı Sonuçları Açıkladı mı?
Bihar Eğitim Bakanı Prof. Chandra Shekhar’ın matris sonuçlarını açıklaması muhtemeldir. Inter sonuçlarını bu ayın başlarında açıklamıştı.
27 Mart 2023 11:02 IST
Bihar 12. Sonuç 2023: Geçen yılın galibi
Aurangabad, Patel Lisesi’nden Ramayani Roy geçen yıl 487/500 puan almış ve Matura sınavını geçmişti.
27 Mart 2023 10:21 IST
BSEB Matrisi Sonucu 2023: Kimlik Bilgileri Gerekli
Bihar tahtasının 10. sonucunu görüntülemek için gereken kimlik bilgileri, rulo numarası ve rulo kodudur. Bu bilgiler giriş kartlarında listelendiği için öğrencilerin giriş kartlarını hazır bulundurmaları gerekir.
27 Mart 2023 10:20 IST
HT portalında Bihar Board 10. sonuç 2023
Hindustan Times, Bihar Kurulu’nun 10. veya Matrik Sonuçlarına da ev sahipliği yapacak. Adaylar yukarıdaki linkten kontrol edebilirler.
27 Mart 2023 10:18 IST
BSEB Matrisi Sonucu 2023: Resmi Web Sitelerinin Listesi
Bihar Board Inter sonucu için resmi web siteleri, güncellemeler:
- biharboardonline.bihar.gov.in
- Sonuçlar.biharboardonline.com.
27 Mart 2023 10:14 IST
Bihar Kurulu 10. Sonuç 2023 tarih ve saati
BSEB, 10. veya Matric Bihar Kurulu sonucunun tarih ve saatini sosyal medyada açıklayacak. Detaylar geldiğinde buradan paylaşılacaktır.
En iyi haber bültenlerimize abone olun