13 Mart'ta TS Inter Sınav 2025: Matematik, Zooloji, TSBIE 1 için Tarih Belgeleri.

Kizilcik

Member
TSBIE, Orta Eğitim Kurulu TSBIE, 13 Mart 2025'te TS-Inter Sınavı 2025'i tamamladı. Kurul sınavları ilk yılın ilk yılının öğrencileri için incelenmiştir. Matematik IB, Zooloji-I ve Tarih I kağıtları gerçekleştirildi.

13 Mart'ta TS Inter Sınav 2025: Matematik, Zooloji, Tarih Kağıtları (HT Dosyası)

İlk yıl yönetim kurulu sınavının sınavına kayıtlı olan, 430.761'i mevcut ve 13.022'si eksik olan toplam 4,43.783 aday. Devamsızlık yüzdesi%2.93 idi.

CBSE Sınıf 12. İngilizce Sınav Analizi 2025: Dengeli bir soru karışımı, diyelim ki öğrenciler ve öğretmenler

Toplam 6 suistimal vakası yakalandı, bunlardan 1'i Karimnagar, 4'ü Siddipet'ten ve 1'si Haydarabad'dan, 4 Hyderabad'dan.

Gözlemciler yönetim kurulundan Khammam, Adilabad, Hanakonda, Siddipet ve Medchal bölgelerindeki sınav merkezlerine gönderildi ve herkes soruşturmaların tutarsız olmadan sorunsuz ve barışçıl bir şekilde gerçekleştirildiğini bildirdi.

ICSE Sınıf 10 Sınavı 2025: Basit coğrafya makalesi öğrenciler için rahat bir nefes

TSBIE testi 5 Mart 2025'te başladı. Sınav 24 Mart 2025'te tamamlanacak. 1. yıldaki TSBIE testi, modern dil kağıdı I ve Coğrafya bildirisi I ile tamamlandı. Test her gün sabah 9'dan 12'ye kadar tek bir kat halinde yapılır.

TS Inter 2. yıl sınavı 6 Mart'ta başladı ve 25 Mart 2025'te gelecek. Test, 2. Dilli Kağıt II ile başladı ve Modern Sprachpaper II Coğrafya Belgesi II ile tamamlandı.

Karnataka SSLC Sınavı 2025 Kabul Yayınlanmış Kartlar, Adaylar İçin Anahtar Ayrıntılar

Değerlendirme süreci sınavın süresi dolduktan kısa bir süre sonra başlar. Sonuçların açıklanması birkaç hafta sürecek. TS aralarında her yıl Nisan-Mayıs aylarında açıklanmaktadır. Bu yıl da aynı zamanda açıklanması bekleniyor. Daha fazla bilgi için adaylar resmi TSBIE web sitesini kontrol edebilir.