2023 NFL taslak çıkarımları: Chargers, 3 Texas Christian yıldızı seçti

Chargers, Texas Christian’ın en geniş alıcısıyla başladı ve Texas Christian’ın oyun kurucusuyla sona erdi ve arada Texas Christian’ın geri dönüş adamını aldı.

2023 NFL taslağı, Chargers’ın Boynuzlu Kurbağalar üzerinde ağırlaştığını gösterdi.

Daha sonra üçlüyü birbirine bağlayan ortak bir nokta olup olmadığı sorulduğunda, baş antrenör Brandon Staley açık sözlüydü.

“Evet, gerçekten olağanüstü bir ekibe sahipler,” dedi. “Georgia Üniversitesi veya Alabama Üniversitesi ile aynı, bilirsiniz, en iyi üniversite programlarından biri.”

TCU, kısmen geniş alıcı Quentin Johnston, oyun kurucu Max Duggan ve dönüş adamı Derius Davis’in oyunu nedeniyle Ocak ayında SoFi Stadyumu’nda ulusal şampiyonaya ulaştı.

Bu üçü, o Pazartesi gecesi üniversite kariyerlerini Georgia’ya kaybettiler ve yaklaşık dört ay sonra Chargers olarak yeniden bir araya geldiler.

Takımın genel menajer Tom Telesco yönetimindeki 11. taslağının ve Staley yönetimindeki üçüncü taslağının bir özeti:

muhtaç hissetmek: Geniş alıcı ve kenar acelecide derinliklerini desteklemek için odaya giren Chargers, ilk turda Johnston’ı ve ikinci turda USC’den Tuli Tuipulotu’yu yakaladı.

Johnston’ın, Chargers’ın patlayıcı oyun yeteneklerini, özellikle de yakaladıktan sonra yardalar üreterek üniversitede iz bırakan bir kesici alıcı olarak artırması bekleniyor.

Staley, “O hızlı bir oyuncu değil,” dedi. “O çok ani. Her yerden gol atabilmesi çok çekici.”

Staley, Tuipulotu’yu “sağlam, sert bir oyuncu” olarak nitelendirdi ve muhtemelen bilinen paslarda içeride oynayabilecek çok yönlülüğe sahip olduğunu belirtti.

Tuipulotu, güçlü NFL bağları olan bir aileden geliyor. Ligde olan veya şu anda ligde olan diğer akrabalarının yanı sıra, kardeşi Marlon, Philadelphia için bir savunma yan hakemidir.

Staley, “Nihai rekabetçi karaktere, oyun tarzına sahip,” dedi. “Futbolun hayat olduğu ve gerisinin sadece ayrıntılardan ibaret olduğu bir ortamda büyüdüğünü düşünüyorum.”

Biraz kişilik eklemek: Chargers, üçüncü tur Washington Eyaleti defans oyuncusu Daiyan Henley seçimiyle daha ince ama yine de önemli bir alana hitap etti.

Crenshaw Lisesi’ne giden bir Los Angeles yerlisi olan Henley’nin, Chargers’ın serbest oyuncu döneminde çekirdek tekme oyununa katkıda bulunan Troy Reeder’ı kaybetmesinin ardından hemen özel takımlarda oynaması bekleniyor.

Henley ayrıca, ünlü bir baba da dahil olmak üzere aile geçmişi gibi pek çok kişilik getiriyor. Eugene Henley, Snoop Dogg ve Nipsey Hussle gibileriyle çalışmış ünlü bir sokak efsanesi ve eğlence sektörü yöneticisidir.

Henley, “Yolculuğuma ve işlemlerime çok fazla zaman ve çaba harcadığını düşünüyor ve yaptı” dedi. “Ona çok fazla kredi gidiyor. Ona hak ettiği sevgi ve saygıyı sürekli göstermeliyim çünkü o olmasaydı ben bu konumda olmazdım. Buna annem (Stacey) de dahil.”

2021’de Eugene’nin renkli hayat hikayesi vardı – bir zamanlar uyuşturucu suçlamasıyla hapis yatmış bir çete lideriydi – “Hip Hop Uncovered” adlı altı bölümlük bir FX belgeselinde yeniden anlatıldı.

Henley gülümseyerek, “Babamla tanıştığında, onun konuşmayı sevdiğini bil,” dedi. “En sevdiği konu kendisi. Yani, o belgeseli izleyen herkes için ‘Vay canına’ gibiydi. Benim için ‘Bunu duydum’ gibiydi. Biliyorum. Pekala, harika. Onu televizyonda görmek daha havalı kısımdı…

“Biliyor musun, bu adam geçmişinde pek çok şey yaptı ve sınıftan ‘C’ aldığım için beni azarlıyor? Sahip olduğum baba tipi buydu. O belgesele baktığımda, çoktan üniversiteye gidiyorum ve ‘Hey dostum, o zamanlar çılgındın’ diye düşünüyorum. Burada ‘C’ aldığım veya bir yerlere çöp bıraktığım için azarlanıyor muyum?’ ”

TCU'dan Derius Davis (11), Georgia'dan Javon Bullard'ı (22) geçiyor.

Texas Christian’dan Derius Davis (11), Georgia’dan Javon Bullard’ı (22) geçiyor. Davis, geri dönen ve alıcı olarak oyunun kurallarını bozan biri olarak bilinir.

(Marcio Jose Sanchez / Associated Press)

Geri koşuyorum, ama yeni bir adamla: Cumartesi, Chargers’ın bariz bir ihtiyacı karşılamasıyla başladı ve dördüncü turda Davis’i geri dönenleri olarak seçti.

Geçen ay serbest oyuncu olarak Las Vegas’a katılmayı seçmeden önce kıdemli DeAndre Carter’ı yeniden imzalamakla ilgileniyorlardı.

Davis, grupta 4,36 saniyelik 40 yarda bir koşu yaptı ve geniş çapta, geri dönen oyuncu olarak taslağın en büyük olasılığı olarak kabul edildi.

Davis, “Ben bir parti başlatıcısıyım,” dedi. “Umarım bunu Chargers için yapabilirim. Bunu Chargers için yapacağımı biliyorum.”

Davis, geçen yıl ülkenin en iyi geri dönüş uzmanı olarak Jet Ödülü’nü kazandı ve üniversite kariyeri boyunca altı tekme geri koştu.

Başka bir büyük gövdeli alıcı mı? Chargers, altıncı turda Boise State’in Scott Matlock ile mücadele etmesiyle savunma cephelerinde biraz derinlik kazandı. Biraz daha eklemiş olabilirler.

Üniversitede iki kez Matlock, Broncos’un hücumuna rakiplerin kale çizgisinin yakınında girdi ve gol paslarını yakaladı. Chargers’ın hücum koordinatörü Kellen Moore’a alma becerilerinden bahsetmesi istendi.

“Muhtemelen şaka yapacağım bir şey bu,” dedi. “Ne planladığını göreceğiz.”

Matlock ve Moore’un zaten bir bağlantısı var, her ikisi de Boise State’te oynamış. Moore, 2008-11 yılları arasında okulun oyun kurucusu olarak dört sezonda 14.667 yarda ve 142 gol attı.

Matlock, “Boise State’in bahsettiği kadarıyla, tam oradaki KEÇİ,” dedi. “Onunla çalışmak ve her gün onun yanında olmak bir onur olacak.”

Maksimum TCU: Boynuzlu Kurbağa histerisi, yedinci turda Chargers’ın Duggan’da genel olarak 239. seçimi kullandığında sona erdi. Staley, TCU’daki galibiyetini ve prodüksiyonunu övdü.

“Doğru makyajı var,” dedi Staley, “birlikte çalışılacak pek çok özelliği var.”

Duggan, NFL kariyerine derinlik tablosunda Justin Herbert ve Easton Stick’in ardından üçüncü olarak başlayacak ve sonunda potansiyel bir 2 numara olmayı umuyor.

Taslaksız serbest temsilciler: Yedinci turun sona ermesinin ardından, Chargers bu hazırlıksız serbest oyuncularla sözleşme imzaladı – viraj oyuncuları Cam Brown (Ohio State), Tiawan Mullen (Indiana) ve AJ Uzodinma (Ball State); geniş alıcılar Terrell Bynum (USC) ve Pokey Wilson (Florida); uç noktalara koşanlar Brevin Allen (Campbell) ve Andrew Farmer (Lane College); güvenlik görevlileri Tyler Baker-Williams (Kuzey Karolina Eyaleti) ve AJ Finley (Mississippi); koşucular Elijah Dotson (Kuzey Colorado) ve Tyler Hoosman (Kuzey Dakota); defans yan hakemleri Jerrod Cook (Coastal Carolina) ve Terrance Lang (Colorado), defans oyuncuları Nathan East (Samford) ve Mikel Jones (Syracuse), pivot Johari Branch (Maryland), sıkı son Michael Ezeike (UCLA) ve Nicolas Melsop (Delta State) ile mücadele edin .